Links

Oud Roze Agenda
Het is lastig om bij te houden wat er allemaal in Amsterdam gebeurt.
Op deze site vind je alle oud roze agenda’s en nieuwsbrieven.
Klik boven in op de naam van de maand en je ziet alle aktiviteiten in die maand.
Op dezelfde pagina staan links naar alle mogelijke interessante onderwerpen.

www.roze50plus.nl
Landelijke site voor roze 50 plussers.

www.cocamsterdam.nl
De COC-vereniging voor Amsterdam en omgeving.

www.coc.nl
Bezoekers van de bijeenkomsten van de Roze Senioren hoeven geen lid te zijn van het COC. Maar kijk eens of u dat misschien wel zou willen, al was het maar omdat het COC Amsterdam het grootste deel van onze onkosten betaalt. Lid worden en contributiebetaling gaat altijd via COC Nederland. Wanneer u niet bij de dichtstbijzijnde COC-vereniging wilt worden ingeschreven, kunt u een ander COC opgeven. Meer informatie vindt u op www.coc.nl/steun-ons.

www.zocieteit.nl
De Zóciëteit is een bloeiende vereniging voor homo’s vanaf 40 jaar met vele subactiviteiten.

veilig internetten
In het algemeen geldt dat u voorzichtig moet zijn met het verspreiden van uw e-mailadres. Op deze pagina’s vindt u nuttige informatie over veilig internetten.

Seniorweb
Voor een paar tientjes per jaar wordt u lid van Seniorweb.
SeniorWeb is er voor iedereen die digitaal fit wil blijven. Of u nu zelf online uw bankzaken wilt regelen, op uw smartphone het nieuws volgt of contact hebt met uw familie via videobellen; het helpt als u precies dát kunt doen, wat uw leven aangenamer maakt. SeniorWeb helpt u verder met stap voor stap-informatie in tijdschrift Enter en met onze Online Cursussen over populaire onderwerpen als Windows 10, starten met uw tablet of smartphone. Komt u er even niet uit? Dan staan onze geduldige vrijwilligers voor u klaar. Via internet, per telefoon en zelfs bij u thuis!

Suggesties voor meer links kunt u sturen naar senioren@cocamsterdam.nl