Programma

Bijeenkomsten:

Vanwege het Coronavirus gaan onze bijeenkomsten voorlopig niet door! Afhankelijk van de ontwikkeling van de verspreiding wordt later bepaald wanneer onze bijeenkomsten op woensdagmiddag weer hervat worden. U krijgt tijdig bericht hiervan!

Op woensdag in de even weken van 13.00 tot 17.00 uur

Wij komen bij elkaar in het Doven ontmoetingscentrum (DOC), Stadhouderskade 89, Amsterdam.
Je bent welkom vanaf 13.00 uur, het programma zelf begint meestal rond 14.00 uur. 

Uitstapjes:

Op sommige woensdagen in de oneven weken. Duren meestal de hele dag.
Bij ieder uitstapje is er een intekenlijst voor deelnemers.

Op woensdag 5 juni maakten we een vaartocht op de Vecht met m.p.s. Silver Cloud van Rederij Stichtse Vecht samen met senioren van COC Midden Nederland. Daarna hebben we gedineerd in restaurant ‘Maarssen aan de kook’. Zie ook de fotogalerij.

Op woensdag 31 juli maakten we met m.p.s. Koningin Emma een rondvaart vanuit de vissershaven van IJmuiden op de Noordzee samen met de roze seniorengroep West Friesland. Met 40 man kozen we die middag het ruime sop. Woelige baren waren er die dag zeker in ruime mate. Ondanks het zeer warme zomerweer van de dagen ervoor stond er die dag een stevige bries met dikke stapelwolken in de lucht, maar gelukkig op de juiste momenten ook zon. We hebben even gevoeld hoe het was buitengaats, daar ging het flink tekeer. Maar omdat iedereen samen in de kajuit net koffie met taart genoten had, keerden we weer om, om de magen te ontzien. Op rustiger vaarwater binnen de pieren hebben we evengoed een mooie tocht gemaakt. We hebben aan dek en vanuit de kajuit van de maritieme uitzichten genoten zoals met de vuurtoren, de forten en de vissershaven. Tot slot hebben we gedineerd in visrestaurant ‘Kop van de Haven’  tegenover de steiger van de boot.
Al met al een fijne middag en avond om nog een tijdje met plezier aan terug te denken.
Zie ook de fotogalerij.

Op woensdag 11 september waren we met 16 personen naar het Muiderslot en kregen we een rondleiding via de audiotour. Jammer genoeg regende het gedurende een hele tijd zodat we niet buiten het slot zijn gaan kijken. Daarna gingen we dineren bij restaurant Graaf Floris V Herengracht 72 in Muiden. We hebben er heerlijk in de achterzaal helemaal voor ons alleen gegeten.

Woensdag 18 december hebben we het jaarlijkse kerstdiner gebruikt in restaurant       De Koperen Ketel Amstel 32. We kwamen eerst samen in café Flame aan de Amstel 50. Het was een volle bak en een heel geanimeerde avond.

Bridgen: De Roze Klaver

Misschien iets voor jou?
Eenmaal per maand, op de vierde vrijdag, ‘s middags, bridgen maximaal
28 mannen op informele wijze in een mooie ruimte van het Huis van de Wijk op de Elandsgracht 70, dat bekend staat als Claverhuis.
Meer informatie.

Oud Roze Agenda

Het is lastig om bij te houden wat er allemaal in Amsterdam gebeurt.
Op deze site vind je alle oud roze agenda’s en nieuwsbrieven.
Klik boven in op de naam van de maand en je ziet alle activiteiten in die maand.